maanantai 31. tammikuuta 2011

Sinustako vuoden jäsenhankkija?

SRL järjestää valtakunnallisen jäsenhankintakampanjan ajalla 1.2.-1.6.2011. Innosta ratsastuksesta ja / tai hevosista kiinnostuneet tuttavasi, sukulaisesi, luokkakaverisi tai vaikka naapurisi liittymään SRL:n jäsenseuraan ja voita upeita palkintoja! Jokainen uusi liittyjä lasketaan.

Jokainen vähintään kolme (3) uutta jäsentä hankkinut jäsenhankkija palkitaan Horse Show-, Finnderby- tai Hamina Bastioni -lipuilla. Kaikkien jäsenhankkijoiden sekä uusien jäsenten kesken arvotaan matka kahdelle Lontoon Olympialaisiin 2011, matka kahdelle Tukholman Globeniin syksyllä 2011, kaksi lippua + hotellipaketti Horse Show'n sunnuntain Maailmancupiin 2011, Tallink Siljan risteilylahjakortteja sekä kirjalahjapaketteja. Valtakunnallisesti eniten jäseniä kerännyt saa kahden hengen matkan Lontoon Olympialaisiin. Toiseksi eniten uusia jäseniä kerännyt saa Nokian N8-älypuhelimen, ja kolmanneksi eniten uusia jäseniä kerännyt saa lippu- ja hotellipaketin Horse Show'hun 2011. Palkinnot ovat siis huisin huimat!

Toimi näin: 
Innosta kaikki kynnelle kykenevät liittymään ratsastusseuraan.
Kilpailuajan lopulla ilmoita luettelo kaikista hankkimistasi uusista täys- ja perhejäsenistä joko sähköpostitse osoitteeseen nina.kaipio@ratsastus.fi tai postitse SRL / Nina Kaipio, Radiokatu 20, 00093 SLU. 
Mainitse viestissäsi oma nimesi, yhteystietosi sekä oma ratsastusseurasi, uusien jäsenten nimet sekä seura johon he ovat liittyneet, ja oma vapaavalintainen lippuvaihtoehtosi (HIHS, Finnderby vai Hamina), mikäli olet kerännyt vähintään kolme (3) uutta jäsentä. 

Kaikkiin voittajiin otetaan yhteyttä kilpailuajan päätyttyä. Tulokset julkaistaan SRL:n nettisivuilla sekä Hippos-lehdessä.

Huom!
Kaikki uudet jäsenet ilmoitetaan kerralla, joten kannattaa kevätkausi ensin kerätä uusia liittyjiä ja ilmoittaa heidät vasta kilpailuajan päättyessä. Huomioithan, että uusien liittyjien on maksettava jäsenmaksunsa! Vain jäsenmaksulaskun maksaneet uudet liittyjät lasketaan, ja vain täys- ja perhejäsenet osallistuvat. Kannatusjäsenyys ei siis riitä. 

Nyt kaikki hankkimaan uusia jäseniä! Näitä palkintoja kannattaa tavoitella! =)

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Heppakerhon ohjaaja!

Haemme perusteilla oleviin heppakerhoihin ohjaajia! Jos olet yli 14-vuotias jäsen, käyt Pihlavassa tai Miukulla tallilla ja olet kiinnostunut toimimaan sekä heppojen että lasten kanssa, lähde mukaan! Saat tehtävään perusteellisen perehdytyksen sekä tuen koko kerhoilun ajaksi, sekä myös palkkion työpanoksestasi. Ilmoittaudu Hannalle tai Miukulle!