sunnuntai 22. elokuuta 2010

Liity jäseneksi!

Pihlavan Seudun Ratsastajat ry:n jäsenenä saat kaikki SRL:n jäsenedut, kuten vakuutuksen ja Hippos-lehden. Lisäksi pääset osallistumaan PiSeRan omiin tapahtumiin ja kilpailuihin edullisempaan hintaan. Jotkin kilpailuharjoitukset ovat olleet avoimia vain jäsenille johtuen siitä, että osallistujilta on vaadittu voimassa olevaa SRL:n vakuutusta.




Helpoiten liityt lähettämällä omat tietosi, eli

koko nimi,

syntymäaika (juniorijäsen vai seniorijäsen),

osoite,

jäsenlaji (täysjäsen, perhejäsen vai kannatusjäsen)

ja mahdollinen aikaisempi sportti-id numero eli SRL:n jäsennumero aikaisemmasta seurajäsenyydestä

osoitteeseen pihlavanseudunratsastajat@gmail.com.

PiSeRa ry perii liittymismaksua 5e, ja kun sen suoritus näkyy tilillä, lähtee liitosta varsinainen jäsenmaksulasku. Liittymismaksu maksetaan vain kerran, jäsenmaksu joka vuosi. Vuonna 2010 jäsenmaksut ovat

seniori täysjäsen 40e
juniori täysjäsen 35e
perhejäsen 20e
kannatusjäsen 20e


Kannatusjäsen ei ole PiSeRa ry:n kautta SRL:n jäsen, mutta saa oikeuden osallistua vain PiSeRalaisille rajattuihin tapahtumiin. Tällöin kannatusjäsenen täytyy olla jonkin toisen seuran täysjäsen, eli hänellä pitää olla voimassa oleva vakuutus jonkin toisen seuran kautta.


Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan seuran toimintaan ja esittää ehdotuksia ja toiveita. Jokaisessa syyskokouksessa puolet seuran hallituksesta asettuu erovuoroisiksi, joten yli 15-vuotias PiSeRalainen voi pyrkiä mukaan myös hallitukseen. Aktiivisia toimijoita tarvitaan. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti