maanantai 23. elokuuta 2010

SRL:n kuntohaaste 2010-2011 – Lähde mukaan!

PERUTTU LIIAN VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN TAKIA

Saadaanko PiSeRa:lle oma 5-10 hengen joukkue?

Ratsastajainliiton haastekilpailun tavoitteena on kannustaa ratsastajia kohottamaan kuntoaan ja liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi. Kilpailu on avoin kaikille SRL:n jäsenille (myös perhejäsenille), joukkueet voivat koostua niin sennuista kuin junnuistakin. Joukkueeseen kuuluu 5-10 jäsentä, joukkueelle keksitään nimi ja valitaan johtaja, joka tiedottaa tuloksista liitolle. Halutessaan jokainen jäsen saa liitosta kuukausittain sähköpostin, jossa on vinkkejä liikkumiseen ym. haasteeseen liittyvää.

Kilpailuaika on 1.8.2010-15.5.2011. Kilpailu on kolmivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa (1.8.-15.11.2010) joukkue tekee ratsastajan kuntotestin, jossa määritellään joukkueen lähtötaso. Toisessa vaiheessa (vähintään 6kk testausten välissä) kohotetaan kuntoa kukin parhaaksi katsomallaan tavalla tai porukalla. Kolmannessa vaiheessa (1.1.-15.5.2011) joukkue osallistuu jälleen ratsastajan kuntotestiin, jossa selviää, onko kunto kohonnut. Joukkueen yhteistulos ratkaisee.

Kuntohaasteeseen on mahdollista liittää myös painonpudotushaaste, jossa eniten painoaan yhteensä pudottanut joukkue voittaa. Painonpudotushaaste on vapaaehtoinen ja yhteistulokseen eivät osallistu alle 18-vuotiaat sekä alkupunnituksessa alipainoiset jäsenet. Joukkueen on lisäksi mahdollista kirjoittaa kuntoilutarina, joista niistäkin paras palkitaan.

Kuntotesti on erityisesti ratsastajille suunniteltu ja määritelty testi, jonka voivat tehdä vain luvan saaneet kuntotestaajat. Testi voidaan käydä tekemässä starttipäivänä esimerkiksi 14.9.2010 Ypäjällä, tai testaaja voidaan kutsua testaamaan PiSeRa:laisia erikseen. Mikäli kiinnostuneita riittää, voidaan testaaja kutsua testaamaan myös muita kuin haasteeseen osallistuvia seuralaisia. Haasteen rinnalla voivat ei-jäsenetkin kohottaa kuntoaan.


Palkinnot ovat aivan loistavat. Voittajajoukkue saa aitiopäivän Helsinki International Horse Show’ssa 2011 ja pääsee vierailemaan hevosten alueella. Lisäksi palkintoina on lippuja HIHS:n avajaisnäytökseen. Kaikkien haasteeseen osallistujien kesken arvotaan kylpylälahjakortteja ja t-paitoja.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Ketään ei syrjitä eikä katsota vinoon, vaan kasataan meille oma joukkue ja haetaan palkinnot kotiin! Minä lähden mukaan yhtenä joukkueenjäsenenä.

Anna, pj PiSeRa ry

atraih@gmail.com tai pihlavanseudunratsastajat@gmail.com

Ps. Mitä huonompi lähtökunto, sitä helpompi on saada tuloksia! ;) Rohkeasti mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti